udvekslede ikke sådanne Billige Fodboldtøj til Børn fornøjelser med Hazard

Der var et akavet øjeblik mellem Jose Mourinho og Eden Hazard, da paret slog hinanden før kick-off i FA Cup-finalen.

Footage fra spillerens tunnel viser Mourinho rystende hænder med Chelsea duo Cesar Azpilicueta og Cesc Fabregas, to spillere han formåede i løbet af hans anden stint, der var ansvarlig for Stamford Bridge Club.

Men Manchester United-lederen udvekslede ikke sådanne Billige Fodboldtøj til Børn fornøjelser med Hazard.

Belgien stod lige bag Fabregas, men Mourinho kiggede ikke engang på belgiske, før han slog ryggen på ham og gik tilbage op ad tunnelen.

Vingen skinnede for Mourinho som Chelsea vandt titlen i 2015, men hans form dyppede den følgende sæson og han skulede meget af skylden for Mourinhos afsked i december samme år.

Hændelsen sker omkring 6 min 30 sek. I videoen nedenfor

Video LoadingVideo UnavailableKlik for at spilleTap for at afspilleVideoen starter i 8CancelPlay nu
Hazard blev mærket som en “rotte” og booed af nogle fans i Chelseas første hjemmebane efter Mourinhos afskedigelse og tidligere i sæsonen styrede han en tyndt sløret strejf Billige Mbappe Fodboldtrøje på portugisiskerne. Han hævdede, at Antonio Conte gjorde ham til en bedre spiller kun en uge efter at have overtaget Chelsea i sommeren 2016.

“Selv efter en uge tror jeg, at jeg havde udviklet sig med ham (Conte),” sagde Hazard i september.

Fare viste sig at være matchvinderen i Cup-finalen, da han scorede kampens eneste mål fra straffesparken efter at være blevet ødelagt af Phil Jones.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *