Stor PSG-fangruppe sender klar besked til Neymar: Du er respektløs

For lidt over en uge siden var den franske landsholdslegende Christophe Dugarry ude med hård kritik af, at Neymar ikke var dukket op til Paris Saint Germains festligheder, da holdet genvandt det franske mesterskab.

I stedet var den brasilianske verdensstjerne blevet hjemme i Brasilien, hvor han plejer den skade, som ramte ham i februar i opgøret mod Marseille. Siden da har Neymar ikke været i Frankrig, og det er nu også noget, som en af klubbens fanfraktioner reagerer på.

De mener simpelthen, at det er mangel på respekt, at Neymar ikke har været der. Det skriver gruppen ud til deres 41.000 følgere på Twitter.

– Skadesbehandlingen langt væk fra vores hjem har en anstændighedsgrænse. Det er en respektløs opførsel overfor fansene, og vi insisterer på, at vores spillere viser os den respekt, som vi fortjener, lyder det i tweetet.

Nous exigeons plus de RESPECT envers l’institution ! La patience du peuple Rouge et Bleu à ses limites ! Joueurs du Paris Saint-Germain, ressaisissez-vous !!! pic.twitter.com/POyXoGiyEM

— Collectif Ultras Paris (@Co_Ultras_Paris) 27. april 2018

Neymar lader tilsyneladende op til det kommende VM, hvor han sandsynligvis bliver den helt store figur for Brasilien, hvis han og anklen når at blive klar til slutrunden i Rusland..

Velkommen til at følge vores blog for at modtage flere nyheder om fodboldtøj til børn.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *