siden og spille sammen liverpool babytøj med den nye underskrift

Pep Guardiola sagde efter lørdagens sejr over Sunderland, der så Willy Caballero foretrukket Joe Hart i mål, at nogen spillere, der gik ud af byens side, havde en chance for at komme tilbage til dette spil.

Men byens leder synes at have lavet sin mening om Hart. Han føler ikke, at han er god nok med sine fødder til at garantere et sted i holdet.

En ny målmand er sandsynligvis ankommet inden overførselsvinduet mbappe trøje børn lukker, med Claudio Bravo mest sandsynlige – men indtil da er Caballero virkelig en bedre mulighed end Hart?

Hart er langt væk Guardiolas bedste løsning lige nu. Der er virkelig ingen konkurrence.

Otamendi tilbage
Nicolas Otamendi er tilbagepas og klar til inddragelse mod Steaua Bukarest.

Guardiola har fremhævet hans luftevne som værende nøglen mod romerne, der kan lide at pumpe høje bolde ind i kassen og teste modstandernes beslutsomhed.

Otamendi var langt fra perfekt i sin debutsæson på City, med sin hensynsløshed i udfordringen, der ofte satte siden i unødig fare.

Men han vil helt sikkert gå lige tilbage i siden og spille sammen liverpool babytøj med den nye underskrift John Stones.

Aleksandar Kolarov var fremragende på lørdag – men det er han der sandsynligvis vil gøre plads til den tilbagevendende Otamendi.

Video LoadingVideo UnavailableKlik for at spilleTap for at afspilleVideoen starter i 8CancelPlay nu Raheem progress
Raheem Sterling blev med rette afleveret Man of the Match-prisen i weekenden efter et blændende skærm til højre mod Sunderland.

David Moyes ‘side kæmpede for at håndtere hans tempo – og det færdighed han producerede for at forvirre Patrick van Aanholt og vinde en straf var fremragende.

Efter hans kampe i bagenden i sidste sæson – for ikke at nævne sin ulykkelige sommer med England – er det fremskridt, han gør under Guardiola, en leder, der klart sætter pris på ham.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *