Napoli-helt: Vi tror på os selv

Napolis forsvarskaptajn Kalidou Koulibaly sørgede med en sen fuldtræffer for, at Napoli blev det bare femte udehold til at vinde en Serie A-kamp på Juventus’ hjemmebane, Allianz Stadium siden arenaens åbning for snart syv år siden.

Samtidig åbnede Koulibaly den italienske mesterskabskamp på vid gab, da kun ét point nu adskiller førende Juventus og forfølgerne Napoli.

Koulibaly håber ikke overraskende, at sejren i fjendens hule giver Napoli det momentum, som skal til for at snuppe titlen i de sidste fire kampe.

– Juve er et stærkt mandskab, men nu har vi bevist, at vi kan hamle op med dem. Vi tror på mesterskabet så længe den teoretiske chance er der.

– Ét point skiller os, og der er fem kampe igen. Vi går efter at vinde hver og en af de kampe. Vi tror os selv og på vores form for fodbold. Det beviste vi i dag, siger Koulibaly til Mediaset Premium.

Napoli møder i de sidste fire kampe Fiorentina, Torino, Sampdoria og Crotone. Samtidig resterer kampe mod både Inter og Roma på udebane for Juventus.

Velkommen til at følge vores blog for at modtage flere nyheder om fodboldtøj til børn.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *