messi trøje Skotlands chef Steve Clarke har bekræftet

messi trøje Skotlands chef Steve Clarke har bekræftet, at Kieran Tierney er “fit og tilgængelig” til deres Euro 2020-opgør med England.

Tierney var tvunget til at gå glip af Skotlands gruppe D-åbning mod Tjekkiet efter at have modtaget et slag i træningen.

Arsenal-forsvareren så sit land lide et ødelæggende 2-0-tab i sit fravær, men Clarke er klar til at byde ham velkommen tilbage i folden til deres vigtige møde med Three Lions på Wembley på fredag.

Artiklen fortsætter nedenfor
Redaktørens valg Messi kan sætte en langsom PSG-start bag sig med hovedrollen mod Real Madrid ‘De vil se, hvem vi er!’ – Cancelo, Dias, Bernardo og Ederson vender tilbage til Benfica-Sporting-rivaliseringen med Man City En ændring af position og chats med Rangnick – Hvordan Sancho fandt sin form hos Man Utd Jamie Bynoe-Gittens: Vil ex-Man City vidunderbarn blive ‘den nye Sancho i Dortmund?
Clarkes opdatering
Bedt om en opdatering om Tierneys tilstand på et pressemøde før kampen, sagde den skotske cheftræner til journalister: “Alle er fit og tilgængelige, inklusive Kieran.

“Det er gode nyheder for Kieran, det er gode nyheder for os, det er gode nyheder for de skotske tilhængere, så forhåbentlig kan vi bakke op om alt det med et godt resultat.

“Han har trænet fuldt ud de sidste to dage, billig fodboldsæt børn så han er tilgængelig for hele kampen.”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *