MESSI KAN IKKE VINDE 2018 VM ALT SAMMEN

Som alle ved, selvom Argentina har den bedste spiller i verden, er det argentinske landshold meget vanskeligt at vinde verdensmesterskabet kun med Messi. Lad os købe en Argentina fodboldtrøje for at ønske ham en god placering i VM!

Argentina led et nederlag i en nylig venskabskamp. Resultatet af 1-6 tabte til Spanien, og i dette spil spillede Messi ikke. Formanden for den argentinske fodboldforening, Tapia, sagde: “Fodboldverdenen er ændret. Vi har de bedste spillere i verden, men vi skal hjælpe ham. Messi har ingen måde at vinde verdensmesterskabet med sine egne hænder. Messi er meget moden. Det er vores ære at have ham. Han er vores nummer én stjerne og har ambitioner. Han skal vinde verdensmesterskabet. ”

Præsidenten for den argentinske fodboldforening talte også om Argentinas ændring i coaching. “I holdet, der brød ind i VM, er vi det eneste hold, der har oplevet tre trænere. De øvrige hold har opretholdt sig i fire år. Stabilitet, de gjorde meget arbejde. ”

Argentina nåede finalerne i verdensmesterskabet i Brasilien, men de sidste øjeblikke mislykkedes. I dette VM er deres mål at vinde mesterskabet. Men selv om det argentinske landshold ikke brød ind i semifinalerne, er det ikke et fiasko, og hvis det argentinske landshold går ind i semifinalen, bliver det en stor succes! Med World Cup nærmer sig, vil Messi fodboldtøj til børn være den bedste gave!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *