Mata: Nederlag til Bristol er ikke en tragedie

Det skulle egentlig bare have været en formalitet for Manchester United, selv med flere reserver på banen, at slå Bristol City ud af kvartfinalen i EFL Cup, men det endte med at blive alt andet.

Først kom de upåagtede mandskab foran, inden Manchester United fik udlignet, og bedst som kampen så ud til at gå i forlænget spilletid, dukkede Korey Smith op og bragte Bristol City videre i semifinalen.

Vanvittige billeder indtraf derefter, da banen blev overløbet af læssevis af tilskuere i bare glæde, men selvom den betød meget for hjemmeholdet, er det ikke sæsonafgørende for Manchester United at ryge ud.

– Når man spiller i en klub som Manchester United, er ethvert nederlag et stort slag for alle. For fansene, men specielt for os. Vi lider, når vi ikke vinder, for der er en høj standard i denne klub, og vi prøver at vinde alle kampe.

– Men vi er nødt til at forstå, at nederlag er en del af sporten, og det kan ske, så det er ikke en tragedie. Det er overhovedet ikke godt, men vi skal komme videre og acceptere, at det er en del af fodbold, siger Mata ifølge Sky Sports.

Bristol City møder i semifinalen Manchester City. I det andet opgør står Chelsea og Arsenal over for hinanden.

Find mere information om billige fodboldtrøjer, bare besøg www.isvmtroje.com.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *