manchester united babytøj Grealish reflekterede

manchester united babytøj Grealish reflekterede også over Premier League-genstarten med kampe, der skulle starte igen i Englands topklasse den 17. juni efter en periode med pause på grund af coronavirus-pandemien.

Da Villa mødte Sheffield United i deres første kamp i genstarten, sagde den 24-årige: “Jeg tror selvfølgelig, at alle kommer til at se disse kampe på tv, og jeg føler, at jeg trives med det, de store kampe, alle ser .

“Vi har 10 meget vigtige kampe, og jeg tror, at den første vil være vigtigst – hvis vi ender med at vinde det, tager det os øjeblikkeligt ud af de tre nederste. Alle kender vores hårde indløb, men vi er alle selvsikre og har kom tilbage så fit som altid.

“Jeg vil ikke sige dette på en arrogant måde, men jeg omfavner [presset]. Jeg elsker det faktum, at det er sådan, hvis jeg skal være ærlig. Som den lokale dreng og anfører for klubben, elsker jeg det absolut og prøv at tage det i stiv arm, hvilket jeg synes, jeg har gjort i denne sæson.

“Vi går direkte ind i en nedrykningskamp, men vi er alle fokuserede på det, og vi er alle klar. Vi har haft Zoom-opkald to gange om ugen, fodboldtrøjer til børn både om taktiske ting og den mentale side af tingene.”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *