Manchester City forward Jo scorede den eneste Billige Fodboldtrøjer med eget tryk af spillet

Portuguesa var i stand til at holde deres lokale rivaler Santos til en goalless draw på Canindé.

Resultatet betyder, at Peixestill forbliver winless efter syv runder af Campeonato Brasileiro.
Bahia og Internacional spillede en 1-1 draw på Pituaçu.

Gabriel satte hjemsiden fremad i 44thminuten før Indio nettede udliggeren lige efter timemærket.

Internacional sidder nu i syvende plads, mens Bahia ligger i femtende position.

Atlético Mineiro sidder nu øverst på bordet efter at have slået Grêmio i Porte Alegre.

Tidligere Manchester City forward Jo scorede den eneste Billige Fodboldtrøjer med eget tryk af spillet i 25thminute efter nogle sensationelle spil fra Galos højt talentfulde 19-årige midtbanespiller Bernard.

Flamengo holdt på for en 3-2 hjemmevinder mod Atlético Goianiense, som endnu ikke har tilmeldt deres første sejr i Brasileirão denne sæson.

Felipe fyrede gæsterne i stedet for bly i 27th minutter før Renato udjævnet scoren syv minutter senere.

Flamengo fik derefter sig selv i det 56. minut via Adryans finish, og derefter fire minutter senere fandt Renato igen netværket for at gøre det 3-1.

Nogle slopping forsvarer fra Joel Santana side førte til Felipe at få sit andet mål ti minutter før halv tid, men Dragãowere kunne ikke knibe en equalizer.

Resultatet betyder, at Flamengo nu bevæger sig op til ottende Billige Mbappe tøj til børn i ligaen med tolv point, mens Atlético-GO falder til bunden af ​​bordet med kun to point til deres navn.

Copa do Brasil-finalister Palmeiras formåede endelig at registrere deres første sejr i Brasileirão denne sæson mod Figueirense på Arena Barueri.

Julio Cesar havde givet gæsterne føringen i det 31. minut, men mål fra Alalberto Román (38 ‘), Hernán Barcos (83’) og Maikon Leite (86 ‘) sikrede, at Verdão klarte alle punkterne.

Resultatet betyder, at Palmeiras nu er syttende i ligaen med fem point, mens Figueirense sidder et sted over Paulista-siden med syv point.

Sport Recife kom bagfra for at hente en 3-2-vinder mod Coritiba.

Anderson Aquino og Tcheco satte hjemmeholdet to op inden for 25 minutter for Henrique at trække en tilbage til Sport i 36. minut.

Marquinhos Gabriel nettede udligningen i 75thminuten, og et uheldigt eget mål af Luccas Claro fire minutter før tiden sikrede alle tre point gik til de besøgende.