Major League Soccer outfit Billige Fodboldtrøjer Børn hævdede ham fra undtagelser

Chicago Fire har meddelt, at de har sikret brasiliansk fremad Gilberto.

Major League Soccer outfit Billige Fodboldtrøjer Børn hævdede ham fra undtagelser fra Toronto FC, hvilket betyder at han kommer til en gratis overførsel.

Gilberto vil blive lavet en udpeget spiller sammen med Shaun Maloney og David Accam, mens fremadrettet Kennedy Igboananikes budgetafgift er blevet sænket ved hjælp af målrettede tildelingspenge for at sikre, at de nødvendige midler er til rådighed.

Chicago bragte i Gilberto efter den tidligere Chelsea-angriber Didier Drogbas beslutning om at underskrive med Montreal Impact.

Branden havde første mulighed på veteranen ivorianske, men har modtaget generelle og målrettede tildelingspenge i bytte for sin skifte til Montreal.

Gilberto ankommer til Chicago på bagsiden af ​​et lånebestemmelse med Vasco da Gama. For dem var han ikke i net i 12 Brasileirão optrædener og kun klare en hjælp, selv om han var en del af en side der vandt i årets Campeonato Carioca.

I Toronto udstillede han bedre og scorede syv mål i 32 kampe mellem december 2013 og februar i år, men blev tvunget ud ved ankomsten af ​​USAs internationale Jozy Altidore fra Sunderland.

Taler om Gilbertos ankomst, indrømmede Chicago Head Billige Manchester City trøjer Coach Frank Yallop, at han havde scoutet den 26-årige i nogen tid og mener, at han er klar til at være en nøglespiller.

“Vi har sporet Gilberto i nogen tid nu og vidste, at han kunne blive tilgængelig på grund af Toronto FCs udpegede spiller-situation,” sagde han, som rapporteret af MLSSoccer. “Han har vist, at han kan score mål i denne liga, og vi glæder os til at han bliver medlem af vores klub i Chicago.”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *