landsholdstrøje børn med tryk at han glæder sig over udsigten til potentielt at møde sin nye holdkammerat

Barcelona-stjernen Andres Iniesta har afsløret,landsholdstrøje børn med tryk at han glæder sig over udsigten til potentielt at møde sin nye holdkammerat Neymar i sommerens Confederations Cup.

21-åringen skal mandag underskrive en fem-årskontrakt på Camp Nou, efter at have afvist Real Madrid, efter at en aftale til en værdi af omkring 28 millioner euro blev aftalt med Santos.

Iniesta sagde før Catalunya-klubbens officielle meddelelse, at et sammenstød mellem Spanien og Brasilien ved næste måneds turnering ville være fugtigt, men han er klar over, at de er nødt til først at nå knock-out-runderne.

“For mig og for hver spiller er det unikt at gå og spille fodbold i Brasilien,” sagde han i en Google + -chat med fans. ”Først Confederations Cup og derefter at være i stand til at gå til World Cup vil være magisk.

“Brasilien er speciel for alle. Det ville være fantastisk at liverpool tøj børn spille nogle store kampe i Maracanã, fordi det ville betyde, at holdet var gået langt i begge turneringer.

“Det ville være dejligt at spille mod Neymar og den brasilianske side, for alt det, de repræsenterer, og hvor gode de er. Spanien-Brasilien ville være et krakningsspil, men vi er nødt til at se, hvordan gruppespillet går.”

Neymar er en del af Luiz Felipe Scolari ’23-mandstropp til verdensopvarmningskonkurrencen, der starter den 15. juni.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *