Jeg vil fodboldtrøjer børn ikke give op

Vincent Kompany har lovet at fortsætte med at kæmpe for at spille fodbold indtil det øjeblik han indser, at han er færdig.

Manchester City-skipperen har tæmmet skeptikerne ved igen at kæmpe tilbage fra skade – og var en nøglefigur, da Blues sikrede en 3-0 FA Cup sejr på Crystal Palace i lørdag.

Han er blevet afskrevet af mange kritikere efter en række billige fodboldtrøjer muskelskader de sidste to år, men han siger, at han kun giver op, når han føler at han ikke kan spille … selvom det kun er et spil.

Kompany sagde, at det at overholde holdkammerater som Sergio Aguero, Raheem Sterling og Leroy Sane i træning har overbevist ham om, at han stadig er i stand til.

“Jeg vil gerne spille, men samtidig er jeg en fighter. Jeg vil fodboldtrøjer børn ikke give op – det er umuligt for mig, “sagde han.

“Jeg har altid været sikker på, at jeg kan komme tilbage og gøre et job. De fleste spillere har seks uger præ-season og masser af spil mod mindre modstand, men jeg har ikke haft noget af det.

“Alle disse spil er mine første spil, men jeg ved, at jeg er nødt til at klare det, ved jeg har at klare det, ved jeg ikke har tid til at sige til killerne:” Fortsæt, jeg ved i tre eller fire spil vil mine forestillinger blive bedre ‘.

“Erfaring hjælper meget, og jeg er altid sikker på, at jeg kan gøre et job.

“Jeg har haft det siden jeg var 14 år gammel, men bygget stadig denne karriere, jeg har bygget.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *