forventes at træde fodboldtøj til børn med navn tilbage til start XI

Med Derby Della Mole hurtigt nærmer sig, har Walter Mazzarri’s ubesejrede Torino side det, der kræves for at vælte Juventus ‘udfordring?

Ord: Greg Murray

I løbet af sommeren var der en sjælden følelse af optimisme, der kommer fra Granatasiden af ​​Torino, med overførsler af M’Baye Niang og Salvatore Sirigu overskygget kun ved beslutningen om ikke at sælge Andrea Belotti. Sinisa Mihajlovic’s undergang var derfor mere tilfældet ved at undlade at opfylde hans sides potentiale snarere end nogen særlig dårlig resultater.

Hans forgænger, Walter Mazzarri, var ikke en populær aftale liverpool babytøj blandt fansne, som så Coachen som alt for defensiv og dogmatisk. Den tidligere Napoli og Inter man har imidlertid vundet over mange af sine tvivlere, idet han har taget 11 point fra sine første fem spil.

Mazzarri har straks lykkedes, hvor Mihajlovic mislykkedes ved at låse en start XI. For alle sine motiverende evner varierede den serbiske træner mellem en 4-3-3 og en 4-2-3-1 formation, og var inkonsekvent på hvilke spillere startede ugen i ugen, mens i hans fem spil ansvarlige den nye chefen har afleveret starter til kun 13 spillere.

Selvfølgelig er dette næppe bæredygtigt i det lange løb, og fattige for squad harmoni, men for et hold, der kæmper med konsistens, er der ingen bedre kur. Desværre kan Mazzarris tøven om at ændre sig i opbygningen til Torino-derbyet være hans fortrydelse.

Med Belotti såret, er Granatas frontlinje blevet ledet af Niang, som har blomstret i sin naturlige position, med to mål for hans navn. Senegalske fremadrettede har været støttet på begge sider af Alex Berenguer og Iago Falque, som har givet en god balance mellem angreb og defensiv leg.

Imidlertid vil Il Gallo nu helt passe, han forventes at træde fodboldtøj til børn med navn tilbage til start XI, hvorved taktikeren får et udvælgelses dilemma. Giver han hånden lone-striker tilbage til sidste sæson topscorer over in-form frem? Hvis ja, skubber han Niang på venstrefløjen og ofrer Berenguer’s defensive og taktiske soliditet?

Selvom hans karakter har Mazzarri et stærkt nok hold til at vinde en overraskelse over Juventus. Daniele Baselli, som har spillet den mest avancerede af en midtbanetrio, kunne godt blive droppet til fordel for Adem Ljajic, som endnu ikke har spillet under den nye coach, men er et fænomen på sin dag (for ikke at nævne den sidste Torino spiller at score mod Bianconeri). Hvis ikke den serbiske, så kunne Falque godt spille i nummer 10-positionen, så både Niang og Berenguer kunne tage til banen sammen med Belotti.

Meget mere sandsynligt, i betragtning af Coachers defensive følelser, kan være for Baselli at blive erstattet af Afriyie Acquah. Den ghanesiske defensive midtbanespiller havde noget af en blandet præst i sit sidste spil til Torino, hvor han scorede et mål mod Sampdoria, inden han blev sendt til et andet gult kort. Acquah ville utvivlsomt tilbyde en mere defensiv mulighed. Men med at Torino har set rødt to gange i deres sidste tre kampe mod Juventus, er hans temperament måske ikke værd at risikoen.

Trods ikke at have vundet Derby della Mole i de sidste syv udgaver, har Torino altid en tendens til at slå deres kamp mod deres traditionelle rivaler. Mazzarri har muligvis et mere talentfuldt team til sin rådighed, end da Il Toro sidst vandt denne armatur for tre år siden, og hvis han kan kanalisere deres lidenskab på den rigtige måde, er der ingen grund til, at de ikke kan gentage feat.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *