fodboldtrøjer børn med navn ”Jeg tror, at når man

fodboldtrøjer børn med navn ”Jeg tror, at når man har det mentalt godt, sker tingene naturligt. Du er mere tilbøjelig til at gøre de rigtige ting. Hvis du ikke har det så godt, vil tingene ikke ske, som du forventer.

“Nogle gange er det svært, fordi du altid skal være perfekt, og som menneske er det umuligt.”

Han tilføjede: “Jeg rodede flere gange og genvinde al den tillid, jeg havde, har en høj pris, men jeg tror, det er normalt, at mennesker fejler, det er en del af livet, og på grund af disse fejl vokser og lærer man.

“Mine forældre, min søster, min familie og fodboldtrøjer med navn mine venner – det er for dem, jeg spiller fodbold og træner hver dag, da jeg ved, at de altid er på min side. Det er de mennesker, der hjalp mig, da jeg ikke havde noget, så de er min inspiration.”

Neymar sagde også, at han er stolt over at være en rollemodel for andre.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *