Drost følte sig snydt for straffespark: Enghardt går i ryggen på mig

Horsens spillede fredag aften 1-1 mod Randers i en kamp, hvor Horsens’ Oliver Drost i løbet af kampen gik i græsset i Randers-feltet. Dog uden at der blev dømt straffespark. Det var Drost ikke specielt begejstret for efter kampen.

Det gjorde han klart i et interview med TV3 Max umiddelbart efter kampen.

– Jeg føler klart, at der var straffespark. Han (Kasper Enghardt red.) går i ryggen på mig, og jeg kan se, at jeg kommer ind foran ham. At han (dommer Peter Munch Larsen red.) ikke fløjter den, det forstår jeg ikke, siger Oliver Drost.

Med kampens resultat i klar erindring kunne Oliver Drost desuden også pege på, at holdet nok skulle have skabt flere chancer, hvis de ville have haft de tre point. Og han var da også klar i spyttet omkring, hvad Horsens nu må gøre, når de kun fik ét point med fra kampen.

– Vi ville helst have haft tre point, men ét point tager vi med, og så må vi slå AGF på tirsdag, lyder det fra Horsens-angriberen.

Horsens er med det ene point på 31 point i Superligaen og på fjerdepladsen. Der er dog kun tre point ned til syvendepladsen, som Hobro sidder på, som vil sende dem ud af mesterskabsslutspillet.

Find mere information om Billige Fodboldtrøjer, bare besøg www.isvmtroje.com.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *