Dagens Spilforslag: Champions League med niveauforskel

Vi rykker til den asiatiske Champions League, der er nået til knockout-runderne. Thailandske Buriram klemte sig ganske overraskende videre fra gruppespillet efter bare to sejre, tre uafgjorte og et nederlag. Den beskedne målscore lød på 7-6. Holdet fører den hjemlige liga, men på den internationale scene er præstationen at nå til knockout-runden allerede et kæmpe mål i sig selv real madrid babytøj.

Nu møder holdet sydkoreanske Jeonbuk, der vandt Champions League så sent som i 2016 og har vist stor styrke i dette års turnering. Fem sejre i gruppespillet og en målscore på hele 22-9 viser, at offensiven ikke viser nogen nåde. De 12 af målene er endda sat ind på udebane.

Det sydkoreanske mesterhold er da også ganske suveræne i den hjemlige liga, hvor 10 af 12 kampe er vundet med sammenlagt 23-5.

Det ligner en overmatchning for thailandske Buriram, der heller ikke kan prale af nogen god historik mod hold fra Korea. I fire hjemmekampe mod sydkoreanske hold er det i tre tilfælde sluttet med nederlag.

Jeonbuk er en klasse over Buriram og kommer efter at afgøre tingene allerede i første opgør. Pengene kommer retur, hvis Jeonbuk blot vinder med en scoring.

Velkommen til at følge vores blog for at modtage flere nyheder om fodboldtøj til børn med navn.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *