Chris Smalling vil cementere fodbold trøjer sin position

Chris Smalling vil cementere fodbold trøjer sin position som startende centerback for Manchester United og England efter at have debuteret i verdensmesterskabet.

Seks år efter at have spillet for ikke-ligaen Maidstone, trådte 24-åringen ud på verdensscenen i Three Lions ‘0-0 uafgjort med Costa Rica.

Det var en kamp, ​​der betød, at meget givet begge siders skæbne var blevet forseglet, men en der fik en smule af appetitten hos Smalling.

Forsvareren går nu ind i sin femte sæson med United og er ivrig efter at imponere den nye manager Louis van Gaal nok til også at sikre en startplads ved centerback for England.

Smalling sagde: ”Det er slutningen af ​​sæsonen, så åbenlyst vil vi tage en pause, og næste sæson ser jeg virkelig ud til at sparke på og cementere min position.

”Roy ved, at jeg er en centerback, og jeg vil virkelig cementere det og være den nummer et.

”Jeg føler, at hvis jeg får min chance, som jeg gjorde i dag, kan jeg gå derude og levere.

“Forhåbentlig hvis jeg kan vende tilbage til min ter stegen trøje klub om sommeren og virkelig cementere den, kan jeg forhåbentlig cementere den også for England. Jeg er klar til denne chance, og det er på tide at tage den.”

Smalling nød spillet Belo Horizonte, og det faktum, at England var i stand til at sikre et første rent ark af turneringen.

Den altoverskyggende følelse var dog en skuffelse, skønt stemningen blev løftet, da engelske fans forblev bag ved Estadio Mineirao for at give spillerne en imponerende, og ret overraskende, ovation.

”Det var et virkelig rørende øjeblik, at de virkelig var lige bag os i slutningen,” sagde Smalling.

”Selv da vi kom til hotellet i Belo Horizonte, jublede de os hele vejen til trods for skuffelsen.

“Du kunne acceptere det, hvis de tændte for os, men de gjorde det ikke – de har været fantastisk hele vejen igennem, det var dejligt at se, og det vil køre os videre til næste gang for at sikre os, at vi leverer.”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *