Britisk fodbolds to mest fodboldtrøjer med navn succesrige klubber

Britisk fodbolds to mest fodboldtrøjer med navn succesrige klubber mødes til deres mest civile sammenstød i år på søndag, og kun ingen af ​​dem konkurrerer om et trofæ.

Liverpool og Manchester United har begge lidt fald fra nåde i de sidste to år, og denne særlige indkørsel er fokuseret på en top fire-finish for begge klubber.

United mislykkedes ulykkeligt med at stoppe Liverpools titel momentum sidste sæson i et usammenhængende 3-0 nederlag, der brændte Brendan Rodgers ‘tro. Det var et andet søm i kisten for David Moyes, og selvom hans sæson også vil afslutte trofyløs, kan Louis van Gaal trøste sig med, at han ikke er i en så spændende position.

Van Gaal, foredraget af Rodgers i før-sæsonen, underviste Ulsterman i en hårdere lektion i december, da United klinisk slo Liverpool 3-0, et resultat, der gik nogen måde til at gøre noget for den foregående sæsons dårlige show.

I sine 29 år som coach har Van Gaal aldrig trænet på Anfield, fodboldtrøjer liverpool men jorden er ikke så fjendtlig, som det var på Ron Atkinsons sidste tur der som United-manager i 1986, da holdets træner blev mødt med tåregas.

”Vi kom af banen, og pludselig ramte noget os,” fortalte Atkinson til Andy Mitten. ? ”Jeg troede, det var malingsgasser, men det var tåregas.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *