Brasilien forberedt på Fodboldtøj til baby deres kommende

Brasilien forberedt på Fodboldtøj til baby deres kommende sammenstød mod Mexico med en 3-0 sejr over Fluminense’s under-20 side, lørdag formiddag.

Brasilien Hovedtræner Luiz Felipe Scolari brugte slipset, der blev afholdt på træningsbasis i Teresópolis, for at hjælpe med at holde hans holdspillere i overensstemmelse med hinanden, idet de er påkrævet for Seleção’ssecond Group A match på theCastelãoon Tuesday.

Af de spillere, der startede i 3-1 over Kroatien, var kun Paulinho med i starten på Fluminense U-20, med mål fra Hernanes, Willian og Ramires, der sikrede sejr.

Sidstnævnte, ifølge FIFA.com, var særligt imponerende. Med et hamstring problem, der forlader Hulk tvivlsomt, kan Ramires have spillet sin vej i strid for en startende berthagainst Mexico.

En sejr for Brasilien overEl Tricould sikre deres Billige Ozil Fodboldtrøje plads i 16-runden med et spil at spare.Felipãowill er dog forsigtig med at forbedre den mexicanske side, som var langt mere dominerende i deres 1-0 sejr mod Cameroun end målestokken antyder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *