Begge erstattede derefter skotske billige fodboldtrøjer børn ledere

Parallellerne er næsten uhyggelige.Begge vandt en titel med ni point, opgav det året efter med sidste øjeblik, hjertedød i sidste øjeblik og derefter fangede den tilbage.

Begge erstattede derefter skotske billige fodboldtrøjer børn ledere, klublegender med en anden skotsk.

Men United-fans vil håbe, det er her, lighederne mellem dem selv og den gamle fjende fra over East Lancs Rd.

For da Kenny Dalglish forlod Liverpool i 1991 for at blive erstattet af Graeme Souness, udløste det afslutningen på et Rødt imperium.

Et svimlende 23 år på den øverste flygtrofæ er stadig til at anse Anfield-kabinettet.

Hvis United skulle følge efter, ville det betyde,messi fodboldtrøje børn at det tidligst ville være 2037, før de røde, hvide og sorte bånd igen indpakkes omkring Premier League sølvtøj.

En nøgtern tanke, men de røde kan lære af de mange fejl, der er gjort 32 miles væk.

Så hvor gik det galt for Liverpool?

Mange har hævdet, at råben blev indstillet på Old Trafford før Sir Alex Fergusons afgang, og at han spillede David Moyes noget af et hospitalskort med det hold, han overleverede

Tony Barrett dækkede Liverpool til vores søsterpapir, Echo, før han flyttede til The Times.

Han mener, at tilbagegangen der var skudt inden Souness erstattede Dalglish på trods af, at King Kenny overleverede tøjlerne med siden i øverste placering.

”De begyndte at bruge dårligt, før Souness ankom,” sagde han.

”Kenny havde underskrevet Jimmy Carter og David Speedie, før han rejste, to dårlige.”

Mange røde, frustrerede over en manglende handling i sommeroverførselsvinduet, opfordrer Moyes til at åbne tjekbogen.

Men Tony advarede om, at det var sådan, at mesteparten af ​​skaden blev gjort i Liverpool.

”Souness prøvede at ændre sig for meget,” sagde han. ”Han bombede ud spillere som Peter Beardsley, Steve McMahon og Ray Houghton, som stadig havde noget at byde på og erstattede dem med unge, der ikke opfyldte deres potentiale. Det er her, jeg tror, ​​David Moyes er anderledes.

”Han ser ud til ikke at have ændret sig for meget, og de er nødt til at få den balance lige.”

Liverpool mod Manchester United
Vis galleri?
Souness også berømt revet det legendariske Boot Room (det er nu presseværelset), selvom Tony mener, at der er for meget lavet af det, og sammenligninger med en afgang fra Fergusons bagværkspersonale.

”Tall som Ronnie Moran og Roy Evans var stadig der. Det var bare en pind at slå ham med, når resultaterne ikke gik godt. ”

En stor forskel mellem de to klubber er med hensyn til økonomisk muskel.

Mens kæber fortsætter med at falde blandt Old Trafford trofaste på det iøjnefaldende niveau for gældsservice, der er udskudt af klubben, er de et kommercielt kraftcenter.

Ord indefra HQ er de penge, og masser af det, er der til at blive brugt. Selvom det endnu ses, kan der ikke nægtes, at klubben er i en langt bedre position uden for banen end den gamle fjende.

Nogle har opfordret til Moyes ‘hoved, og selvom det kan virke for tidligt, mener mange, at Souness blev givet for længe i Anfield hot-sædet – og at han på det tidspunkt, da han forlod skaden, var næsten uoprettelig.

John Barnes, der ville vide, mener, at Liverpools spillere blev selvtilfredse under Dalglishs erstatning – vel vidende at mængden ville tænde for manageren snarere end dem selv efter et dårligt resultat.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *