barcelona babytøj Paul Pogba blev advaret mod

barcelona babytøj Paul Pogba blev advaret mod en tilbagevenden til Manchester United i sommeren 2016, hvor Claudio Marchisio afslørede, at han frarådede franskmanden at forlade Juventus til Old Trafford.

En rekordstor ¡ê89 millioner ($103 millioner) overførselspakke blev sat sammen af de røde djævle, da de forsøgte at give Jose Mourinho de værktøjer, han krævede for at få succes på Dreams Theatre.

Tilføjelsen af Pogba blev anset for at være en skarpsindig en for United, og midtbanespilleren, der er i fuld fart, er blevet en global superstjerne i de fire år, der er gået, siden han pakkede kufferten til Torino.

Artiklen fortsætter nedenfor
Redaktørens valg Messi kan sætte en langsom PSG-start bag sig med hovedrollen mod Real Madrid ‘De vil se, hvem vi er!’ – Cancelo, Dias, Bernardo og Ederson vender tilbage til Benfica-Sporting-rivaliseringen med Man City En ændring af position og chats med Rangnick – Hvordan Sancho fandt sin form hos Man Utd Jamie Bynoe-Gittens: Vil eks-Man City vidunderbarn blive ‘den nye Sancho i Dortmund?
At finde sig selv tilbage i velkendte omgivelser, med en rolle som klubtalisman på højkant, forventedes at bringe den 27-åriges spil til Fodboldtrøjer med tryk til børn endnu større højder.

Det har ikke været tilfældet, med form- og fitnessproblemer, der har ødelagt Pogba ¡¯ r andet ophold i Manchester.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *