Arabiens Yayha Al Shehri Danmark landsholdstrøje VM 2018 reducerede med 18 minutter igen

Det italienske landshold kommer ikke til at deltage ved sommerens VM-slutrunde i Rusland. Det gør Saudi-Arabien til gengæld.

Mandag aften mødte de to nationer hinanden i en testkamp på AFG Arena i Schweiz.

Efter 21 minutter bragte Mario Balotelli italienerne i front, da han bragede bolden i kassen med et tørt hug et par meter foran feltet. I anden halvleg blev det så også 2-0, da Andrea Belotti fulgte op på en repost ved et hjørnespark og fordoblede føringen.

Saudi-Arabiens Yayha Al Shehri Danmark landsholdstrøje VM 2018 reducerede med 18 minutter igen, men italienerne holdte stand til det sidste og vandt derfor opgøret med 2-1 i Roberto Mancinis første kamp som landstræner.

Portugal smed testsejr over styr

Andetsteds havde Portugal, der var uden Cristiano Ronaldo, besøg af Tunesien i en testkamp på portugisisk grund.

Europamestrene kom planmæssigt foran efter 22 minutter, da Andre Silva headede bolden i nettet, og kun 12 minutter senere blev det også 2-0 ved West Hams Joao Mario.

Tunesien, der til VM er i pulje med Panama, England og Belgien, reducerede dog kort før pausen ved Anice Badri.

Velkommen til at følge vores blog for at modtage flere nyheder om Landsholdstrøje vm 2018.