Torsdagens rygtebørs: PL-klub snupper FCK-emne

Mesut Özil fra Arsenal til Manchester United eller FC Barcelona
Note: Den tyske offensiv-spiller har besluttet sig for, at han helst fortsætter sin karriere i Manchester United, hvis de skulle komme med et bud. Tyskeren har dog alligevel fortalt Barcelonas repræsentanter, at de snart skal komme med et bud, hvis de vil have hans signatur.
Sandsynlighed: Over middel
Kilde: Mundo Deportivo

Philippe Coutinho fra Liverpool til FC Barcelona
Note: Det er formentlig ikke længere et spørgsmål om, den brasilianske stjernespiller kommer til FC Barcelona, men snare hvornår han skifter til storklubben. Barcelona-kaptajnen, Andres Iniesta lægger heller ikke skjul på, at Coutinho vil være en vigtig tilføjelse til klubben, skulle det lykkedes Barcelona at hente ham i januar.
Sandsynlighed: Over middel
Kilde: Goal

David De Gea fra Manchester United til Real Madrid
Note: Den spanske keeper har længe været rygtet til den spanske storklub, som gerne så endnu en spansk landsholdsmålmand i klubben, men spillerens agent, Jorge Mendes, har udsat muligheden for et skifte, da en af hans nuværende klienter, Cristiano Ronaldo, ikke er tilfreds med klubbens beslutninger.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Diario Gol

Danny Ings fra Liverpool og Luke Shaw og Manchester United til Newcastle
Note: Den nordengelske klub, Newcastle United, er tæt på at skifte ejermand, og det kan betyde, at Rafa Benitez får mulighed for at handle ind i januars transfervindue. Gør han det, så har han allerede udset sig sine første handler, og der er tale om to engelske spillere, som har svært ved at komme på holdet i deres respektive klubber.
Sandsynlighed: Over middel
Kilde: Daily Star

Gianluigi Donnarumma fra AC Milan til Real Madrid eller PSG
Note: Den italienske målmand var i sommer genstand for spekulationer om at forlade AC Milan, men efter en længere transfersaga valgte han at forlænge med Milan. Nu er der igen opstået forlydender om, at han vil væk fra klubben, og det er ikke gået ubemærket hen, hverken blandt fans eller bejlere rundt om i Europa.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Gazzetta dello Sport

Joao Mario fra Inter til Manchester United
Note: José Mourinho har udset sig midtbanespilleren som en afløser for Henrikh Mkhitaryan, som er ude i kulden.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Corriere dello Sport

Dani Garcia fra Eibar til Southampton
Note: Southampton fører an i kampen om at tilknytte angriberen, der har afvist en ny kontrakt i Eibar, og hans nuværende udløber til sommer.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Mirror

Find mere information om fodboldtrøjer med navn, bare besøg www.isvmtroje.com.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *