ter stegen trøje børn “Real Madrid er ødelæggende

ter stegen trøje børn “Real Madrid er ødelæggende, men på Bernabeu giver de dig en chance,” sagde den tidligere Blancos-legende og nuværende Malaga-boss Michel før kampen, og hans hold frembragte næsten et chok ved at bevise, at hans ord var korrekte.

Ude fra hjemmet udnytter Zidanes hold ofte den ekstra plads til at slå deres rivaler ihjel, men de har kæmpet for at nedbryde besøgende på Bernabeu i denne periode, hvor de har uafgjort med Valencia og Levante i La Liga (plus Tottenham i Champions League). og også tabe til Betis.

Malaga så, hvad der lignede et perfekt mål udelukket lige før pausen, og på en anden dag kunne de have været ude med uafgjort eller endnu mere. I sidste ende viste introduktionen af Modric sig at være nøglen, da den kroatiske midtbanespiller vandt straffesparket, Cristiano omsatte rebounden og Real-fans gik glade hjem til sidst.

Dette burde dog have været en rutinesejr for hjemmeholdet. På en weekend, hvor ligaledere Barcelona skal i aktion mod andenpladsen Valencia på Mestalla, forventedes Madrid at forhandle Malagas besøg med relativ lethed.

Men i modsætning til sidste sæson, kæmper fodboldtøj til baby Zidanes hold for at afslutte disse kampe, og selv med spillere mangler (Keylor Navas, Sergio Ramos, Gareth Bale og Marco Asensio var alle ude, mens Modric startede på bænken), har mestrene nok kvalitet inden for deres rangerer for at vinde disse kampe mere komfortabelt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *