Serie A og står over billige fodboldtrøjer for en kamp

Sportsdirektør Massimiliano Mirabelli insisterer på Milan-holdet “har stadig ikke vist sit fulde potentiale og vil give fansen stor tilfredshed” fremadrettet.

Milan er 25 point ud af tempoet i Serie A og står over billige fodboldtrøjer for en kamp for at kvalificere sig til Champions League næste sæson, på trods af at de bruger mere end 200 millioner euro på nye spillere sidste sommer.

Mirabelli blev også under kontrol for at udnævne Gennaro Gattuso til Vincenzo Montellas erstatning, men han fortalte Premium Sport: “Rino laver et godt arbejde med holdet.

“Vi er meget fokuserede på hvad der sker på banen, og på søndag er der romaer, hvilket er en afgørende kamp. Efter midten af ​​marts begynder vi at planlægge Milanos fremtid.

“Kritik mod mig? At vælge Rino var prikken over kritikekagen. Vi var og er overbeviste om, at vi har valgt det rette valg, og der er et hold, som stadig ikke har vist sit fulde potentiale.

“De vil give Milan fans stor tilfredshed og de tilbyder en fodboldtrøje med eget navn solid base for fremtiden.

“Kvalificering til Champions League? Vi har den hellige pligt til at få det til at ske. Der vinder kun i klubens DNA, selvom vi er lidt bagved.

“Vi håber også at få det til at ske gennem Europa League.”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *