ronaldo trøje børn “Det virkede som om, vi led

ronaldo trøje børn “Det virkede som om, vi led af spændingen omkring kampen. Ajax havde lidt problemer med det. De var meget opsatte på at vinde. Vi kom først ind i den i slutfasen, da vi var bagud 3-0.”

Eindhoven-siden havde lidt at bekymre sig om den første time på trods af Ajax ¡¯ s besiddelse. Kasper Dolberg og De Ligt havde headet de bedste chancer over overliggeren fra gode positioner, inden Neres slog det afgørende slag i det 61. minut.

En clearing fra et hjørne faldt perfekt for den 20-årige uden for feltet, og han sendte den hoppende ned i det nederste hjørne med et enkelt tryk. Han har været fremragende, siden han overtog som førstevalg på højre fløj og er nu på syv mål og syv assists, hvilket tilføjer effektivitet, mens angriberen Dolberg har undervældet.

Tre minutter senere hentede Schone en aflevering fra De Jong, afholdt en udfordring, sprang forbi Daniel Schwaab og slog Jeroen Zoet med et fremragende skud.

Kampen blev slået ihjel kort efter, da Neres fodboldtrøjer med eget tryk genvandt boldbesiddelsen i feltet, efter at PSV klippede et pænt træk og placerede til Van de Beek, som satte den ind fra stolpen.