ronaldo tøj “Han har gode forhold, men vi kontrollerer

ronaldo tøj “Han har gode forhold, men vi kontrollerer ikke, hvad der bliver sagt udenfor, nogle gange er kritikken kompliceret, og det må han leve med, det her er Real Madrid.”

Zidane var også glad for at se udkantsangriberen Mariano finde bagsiden af nettet efter at være kommet på sent i kampen for sin første La Liga-optræden i sæsonen.

“Alle kan sige, han er den tredje angriber på holdet, og i dag havde han en chance, og han gjorde det godt,” sagde Zidane om Mariano.

“Han er en mere, og jeg regner med alle, han havde ikke mange minutter indtil videre, men jeg er glad for hans mål.”

Real Madrids sejr har fået dem til at vende tilbage til La Liga-topmødet – et point foran Barcelona – med Zidane overbevist om, at titelløbet langt fra er slut på trods af at de har hentet tre veltjente point.

“Vi fortjener sejren for alt, hvad vi har gjort, offensiven og defensiven,” sagde han.

“Det er tre vigtige point efter en kompliceret uge, vi havde en chance for at ændre det, men det ændrer virkelig ikke noget, vi er nødt til at fortsætte, og vi vil kæmpe til det sidste.

“Vi var glade for kampen, det var en kompliceret uge, vi vidste, at vi i dag havde en god mulighed, og vi opfyldte det, vi havde arbejdet, fodboldtrøjer vi troede, at dette kunne gennemføres med et godt spil, og vi gjorde det med nogle vanskeligheder for rivalen, men det er en fortjent sejr.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *