Mourinho: Ikke mange bedre venstre backs end Luke Shaw

I sidste sæson lagde José Mourinho ikke skjul på, at Luke Shaw ikke var i nærheden af at være god nok til at spille for Manchester Uniteds førstehold på daværende tidspunkt.

Englænderen er efterfølgende blevet rygtet væk fra Manchester United, men han er i stedet blevet hos De Røde Djævle, hvor han har formået at få masser af spilletid i denne sæson.

Shaws tilbagevenden til førsteholdet hos Manchester United har også fået José Mourinho til at ændre sin opfattelse af den tidligere Southampton-spiller.

– Han spiller rigtig godt. Han forbedrede sig og spillede allerede godt, da jeg startede med at bruge ham efter den lange periode uden minutter. Jeg husker den første gang – i Champions League – hvor han var på vej, og nu er han inde i en god stime af kampe. Hans kamp mod Everton to dage efter den seneste kamp var god og solid, sagde Mourinho på et pressemøde tidligere i dag.

Rygterne om, at Shaw er på vej væk fra Manchester United, er derfor også kølnet af over den seneste tid, og det er der en helt naturlig forklaring på ifølge Mourinho.

– Du kan lide transfermarkedet. Jeg kan sige, at i øjeblikket er jeg ikke mange bedre venstre backs end Luke Shaw.

Find mere information om fodboldtøj til børn med navn, bare besøg www.isvmtroje.com.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *