mand har nu en stærk chance for liverpool babytøj at spille

Borussia Dortmund-forsvareren Felipe Santana fodboldfans.com har aftalt en tre-årig aftale forud for en kontroversiel € 1 million flytte til rivaler Schalke.

Den 27-årige har fundet det svært at bryde ind i den første holdkamp under sine fem år på Signal Iduna Parkallen, der er faldet bag Mats Hummels og Neven Subotic i defensiv hakkebestilling.

Santana viste tidligere, at han ville tale med coach Jurgen Klopp om et potentielt skridt i slutningen af ​​sæsonen, midt i rapporteret interesse fra Schalke.

Ifølge Goal.com har den brasilianske nu lukket en kontrakt indtil 2016 på Veltins Arena, der er værd omkring 3 mio. € pr. Sæson mod et gebyr på € 1 mio. – hvilket er hans frigivelsesklausul.

Santana scorede en dramatisk sidste minuts vinder mod Malaga for at sende Dortmund til de sidste fire i Champions League sidste måned.

Den tidligere Figueirense mand har nu en stærk chance for liverpool babytøj at spille i Wembley-finalen mod Bayern München den 25. maj, efter at Hummels havde en ankelskade i løbet af 2-1-tabet til Hoffenheim på lørdag.

Santana sagde tidligere: “Det mål var det bedste øjeblik i mit liv.

“Fodboldsguden har givet os denne mulighed, og nu håber jeg, at det går ud på Wembley i finalen. Vi vinder det.”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *