Manchester City-træneren giver fodboldtrøje med navn

Pep Guardiola nød en aften i Manchester forud for Premier League-tilbagevenden.

Manchester City-træneren giver fodboldtrøje med navn sig ikke meget tid væk fra sit job, og bruger op til tolv timer om dagen på Etihad Campus for at give ham og hans team den bedste chance for at vinde i weekenden.

Men med spillerne, der var kommet tilbage i Manchester efter deres forpligtelser med internationale hold, gik Guardiola ud med sin kone Cristina Serra onsdag aften til en restaurant i centrum.

Parret bor tæt på midten af ​​Manchester med deres tre børn, efter at have tilbragt de sidste tre år i München, mens Guardiola var ansvarlig i Bayern.

Citys træner gav sine spillere tre fridage i slutningen af ​​sidste uge og har brugt tiden til at tilbringe nogen tid væk fra Manchester.

(Billede: Eamonn og James Clarke)
Guardiola var i London i sidste uge for lanceringen af ​​en selvbiografi om sin tidligere mentor Johan Cruyff og gik derefter tilbage til Barcelona for at tilbringe nogen tid sammen med sin far.

Lørdag møder han mod en anden, der kendte den hollandske mester godt.

Everton-chef Ronald Koeman boede ved siden af ​​Cruyff, liverpool tøj børn da han spillede under ham i Barcelona og blev en dag bedt om en tjeneste.

Indlæsning af videoVideo ikke tilgængeligKlik for at afspilleTap for at afspilleVideoen starter i 8CancelPlay nu
”Han spurgte mig, om jeg kunne tænke mig at have en ny værelseskammerat i vores træningslejre og de hoteller, vi boede på før kampe,” sagde han.

”Cruyff havde set denne unge spiller på akademiet, set ham udvikle sig til en anstændig spiller i reservene, og han troede, at tiden var inde til at uddanne ham til førstelagsholdet.

”Ifølge Cruyff var denne dreng meget lys, han havde en hurtig hjerne, og han havde brug for en mere erfaren spiller til at passe på ham.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *