liverpool trøje børn med tryk en tidligere Tottenham

liverpool trøje børn med tryk en tidligere Tottenham-angriber var vidne til, hvor hård en forhandler Levy kan være, da han blev solgt til Stoke City for 10 år siden, og han har tegnet ligheder mellem sin situation på det tidspunkt og den, Kane befinder sig i.

“Deadline Day, august 2011. Jeg sidder med Harry Redknapp på hans kontor. Daniel Levy er på højttaleren. Samtalen går ikke godt,” skrev Crouch i sin seneste klumme til Daily Mail. “Daniel siger, at jeg er på vej til Potteries. Jeg går hjem, oprørt over, hvordan samtalerne var forløbet.

“Jeg elskede det i Stoke og tilbragte otte lykkelige år der, men i starten havde jeg ikke lyst til det. At forhandle hos Spurs er ikke let, og det vil Harry Kane have fundet ud af for nylig. Timerne tikkede forbi, og Daniel ringer senere med endnu mere sikkerhed. Jeg ville ikke modtage et holdnummer, og jeg træner med børnene.

“Der er ingen hårde følelser. Hvis jeg ejede en fodboldklub, ville jeg ønske, at Daniel skulle styre den for mig. Kane har i nogen tid søgt at fremskride sin karriere, og City er villige til at bruge seriøse penge. Hos mig var deres opfattelse at de havde brugt mig og nu var jeg ude.

“Med Kane er det modsat – de er ikke færdige med ham – men de hårde samtaler vil ligne hinanden. Mange mennesker ser ikke begge billige fodbold trøjer sider af tingene. De er altid meget hurtige til at give spilleren skylden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *