liverpool tøj til børn Real Madrid har været her før. Los

liverpool tøj til børn Real Madrid har været her før. Los Blancos’ stammende start på sæsonen minder om 2012-13, hvor Jose Mourinhos hold faldt tidligt i La Liga, og ved slutningen af kampagnen var portugiseren væk. Denne gang er det Zinedine Zidane under pres.

Mourinho havde netop vundet La Liga og underskrevet en ny langtidskontrakt på Santiago Bernabeu. Det skulle være starten på noget særligt, i det øjeblik Madrid afsluttede Barcelonas dominans og byggede et dynasti. I stedet opstod der dog kaos.

Real Madrid og Las Palmas 11/1 uafgjort

Artiklen fortsætter nedenfor
Redaktørens valg Messi kan sætte en langsom PSG-start bag sig med hovedrollen mod Real Madrid ‘De vil se, hvem vi er!’ – Cancelo, Dias, Bernardo og Ederson vender tilbage til Benfica-Sporting-rivaliseringen med Man City En ændring af position og chats med Rangnick – Hvordan Sancho fandt sin form hos Man Utd Jamie Bynoe-Gittens: Vil eks-Man City vidunderbarn blive ‘den nye Sancho i Dortmund?
Real startede sæsonen 2012-13 med at slå Barcelona for at vinde den spanske Supercopa. Det skulle dog vise sig at være højdepunktet i kampagnen, og efter 10 runder i La Liga var Blaugrana langt foran. Madrid kunne aldrig indhente et ensidigt titelløb og endte kampagnen med at tabe til Atletico i finalen i Copa del Rey og gå ned til Borussia Dortmund i semifinalerne i Champions League.

“Da jeg rejste, var Madrid klar til at eksplodere,” Fodboldtøj til Børn med navn sagde Mourinho i denne uge. Og han tilføjede: “Det var fra da, de virkelig begyndte at vinde, især mod Barcelona.”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *