liverpool tøj børn Og Messis internationale

liverpool tøj børn Og Messis internationale holdkammerat Paredeshas udtrykte nu sit håb om, at Barcelona-legenden vil slutte sig til ham i Paris, og fortalte journalisterne: “Det er naturligt, at alle vil have Messi på deres hold, men det er rollen som [sportsdirektør] Leonardo og præsidenten [Nasser] Al-Khelaifi] for at tage beslutningen om at overbevise ham om at slutte sig til os.

“Det er også en beslutning for Leo Messi. Han vil vælge det bedste for ham, men det ville selvfølgelig være fantastisk at have en spiller som ham.”

På trods af spekulationer om Paredes’ fremtid, og at han potentielt kunne blive flyttet videre midt i PSG’s rapporterede interesse for Tottenham-midtbanespilleren Dele Alli, nægtede den 26-årige, at han ville tage afsted.

Han tilføjede: “Jeg bliver her. Jeg er meget glad i Paris, med klubben, med mine holdkammerater og træneren. Jeg er meget glad, og jeg vil blive i Paris i flere år.”

Paredes diskuterede også ankomsten fodboldtrøjer af Mauricio Pochettino, som har overvåget tre sejre fra sine første fire kampe, siden han erstattede Thomas Tuchel, og tilføjede: “Vi tager ind og forstår trænerens ideer, vi forsøger at sætte dem på banen for at gøre vores bedste .

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *