landsholdstrøjer fodbold Den nye Arsenal-manager

landsholdstrøjer fodbold Den nye Arsenal-manager Mikel Arteta siger, at det er en “enorm ære” at tage over i sin tidligere klub, og tilføjer, at bestyrelsen har gjort det “meget klart”, at han skal konkurrere om trofæer nu, hvor han har ansvaret.

Arteta blev fredag udnævnt til Arsenal-boss efter en uge fuld af spekulationer og rapporter om, at han ville tage over som manager i Emirates.

Den tidligere midtbanespiller, der spillede for Arsenal fra 2011-16, vil nu træde til for at erstatte Freddie Ljungberg, som har taget ansvaret for holdet efter Unai Emerys fyring.

Artiklen fortsætter nedenfor
Redaktørens valg Messi kan sætte en langsom PSG-start bag sig med hovedrollen mod Real Madrid ‘De vil se, hvem vi er!’ – Cancelo, Dias, Bernardo og Ederson vender tilbage til Benfica-Sporting-rivaliseringen med Man City En manchester city haaland trøje børn ændring af position og chats med Rangnick – Hvordan Sancho fandt sin form hos Man Utd Jamie Bynoe-Gittens: Vil ex-Man City vidunderbarn blive ‘den nye Sancho i Dortmund?
Arteta slutter sig til sin tidligere klub efter at have tjent som assistent i Manchester City, hvor han arbejdede tæt sammen med Pep Guardiola under et tre et halvt års ophold.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *