klubben er Billige Fodboldtrøjer med eget navn nu i hænderne på den amerikanske hedgefond

Der er rapporter i aften, at Leonardo Bonucci’s agent bad Milano om en overførsel, med Manchester United, Manchester City og Chelsea interesseret.

Han forlod kun Juventus for et år siden for € 42m, men klubben er Billige Fodboldtrøjer med eget navn nu i hænderne på den amerikanske hedgefond Elliott Management efter ejer Yonghong Li misligholdt sin gæld.

Klubben blev også udelukket fra Europa League på grund af Financial Fair Play-overtrædelser.

Alt denne usikkerhed har fået den 31-årige Bonucci til at genoverveje sin stilling, og agent Alessandro Lucci bad om en overførsel, ifølge SpazioMilan.

Han ville kun forblive et seriøst og ambitiøst projekt, men læner sig mod Premier League.

Manchester United er kendt for at have lyst til Bonucci, mens den Billige Ter Stegen tøj til børn italienske internationale vil være velkommen til Maurizio Sarris Chelsea.

I mellemtiden sagde Manchester City-manager Pep Guardiola gentagne gange, at Bonucci er en af ​​hans favoritspillere i verden.

Da Italiens internationale forlod Juventus sidste år, havde han allerede været stærkt forbundet med Premier League, men foretrak at forblive i halvøen, da hans spædbarnsøn havde alvorlige helbredsproblemer.

Nu hvor han er godt på vej mod en fuldstændig tilbagesøgning, vil et overdragelse i udlandet blive overvejet.

Paris Saint-Germain har også vist en stor interesse for Bonucci, hvor han genforenes med Gianluigi Buffon.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *