Inter fortsatte violaen at Billige Fodboldtrøjer protestere ved brug

Stefano Pioli forsvarede Federico Chiesa fra beskyldninger af dykning og tilstod Atalanta “spillet bedre” end Fiorentina i dag.

Efter midtvejs nederlaget til Inter fortsatte violaen at Billige Fodboldtrøjer protestere ved brug af VAR og dommerbeslutninger, men i dag syntes Chiesa at gå meget, meget let under Rafael Toloi-pres for at tjene en straf.

Det forblev 1-0, indtil stoppet, da Cristiano Biraghis frispark gik over linjen, før Pierluigi Gollini kunne klare det væk.

“Det var bestemt ikke den bedste Fiorentina-præstation, vi var ikke skarpe, og jeg skulle nok have lavet nogle få ændringer, da de var trætte,” fortalte Pioli Sky Sport Italia.

“Det var en sejr af fasthed, beslutsomhed og lidelse, et tegn på reel vækst for et sådant ung team.”

Der var spænding efter den endelige fløjte, med Atalanta chef Gian Piero Gasperini rasende stormede over til Pioli og parret blev trukket fra hinanden.

“Jeg gik for at hilse på ham, han råbte på mig, at straffen var ikke-eksisterende. De gav en straf mod os med Inter for en fingerspids, så denne gang gav de en til vores fordel for let kontakt.

“Vi var vedholdende, lidt heldige, men det er første gang, vi ikke har spillet godt. Det er et godt tegn, fordi det viste tegn og stolthed foran vores fans.

“Jeg indrømmer at Atalanta spillede bedre end os, men jeg ville have fodboldtrøjer børn beundret vores holdning, selvom vi ikke havde vundet. Atalanta flyttede Papu Gomez fra center-venstre til center-højre, så det overraskede os og vi blev for dybe til at være farlige. ”

Pioli blev opfordret til at have et ord med Chiesa for at sikre, at dette talent ikke bliver kendt som en dykker.

“Tro mig, Chiesa har forbedret en hel del med hensyn til fasthed og fysisk karakter, men han er ikke den slags spiller, der går ned i luftens mindste luft.

“Jeg troede, han var meget intelligent og skarp at skære inde og sætte fart på hans løb, da Toloi ikke havde noget rigtigt valg på det tidspunkt. Uanset om det var nok at kontakte for at sende ham ned, er det en anden sag, men det var et intelligent løb og hvad du skulle gøre under omstændighederne. “

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *