fordi Pep Guardiola landsholdstrøje med eget navn foretrækker bagerste spil bag bolden

Vincent Kompany spiller ikke for Manchester City, fordi Pep Guardiola landsholdstrøje med eget navn foretrækker bagerste spil bag bolden.

Og det ser ud til, at Blues-skipperen bliver frelst til cupkampe, hvor Guardiola indikerer, at han vil spille i “nogle specielle spil”.

Kompany har været i fuld træning i seks uger, men er først startet i FA Cup-sejren på Crystal Palace, da han spillede 90 minutter.

Og da det blev antydet, at Guardiola muligvis beskytter en psg neymar trøje børn spiller med en lang skadeshistorie, sagde manageren, at det ikke var tilfældet, han foretrak simpelthen John Stones og Aleks Kolarov i 2-1-sejren over Swansea.

”Det handler ikke om det, jeg tror, han er fit nu,” sagde Guardiola. “Jeg er så glad. I tre eller fire uger er han trænet.

”Årsagen til, at han ikke spillede, som Nico Otamendi, mod Swansea, var fordi vi vidste, at Fernando Llorente er en angriberen, men skulle markere Yaya Toure, så vores centrale forsvarere ville være fri uden bolden og vi havde brug for to fyre med god opbygning.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *