fodboldtrøjer børn at Blues ikke vil frygte nogen i næste sæson Champions League

Manchester Citys kaptajn Vincent Kompany siger, fodboldtrøjer børn at Blues ikke vil frygte nogen i næste sæson Champions League efter at have styrtet 2-1 om natten og 4-1 på sammenlægning mod Barcelona.

Lionel Messi og Dani Alves scorede begge igen, da Barca gik videre til kvartfinalen, hvor Vincent Kompany scorede Citys mål.

Ligesom i første etappe, da Martin Demichelis blev afskediget, blev Manuel Pellegrinis hold reduceret til 10 mænd takket være et rødt kort for Pablo Zabaleta sent.

Men City-målscorer Kompany mente, at hans spillere kunne gå væk med deres hoveder højt, efter at have sat en livlig skærm – i modsætning til deres weekend i FA Cup-udgangen i hænderne på Wigan.

På spørgsmålet om det ville være svært for City at løfte sig foran deres tilbagevenden til Barclays Premier League-aktion, sagde den belgiske forsvarer på Sky Sports 1: “Nej. Hvis noget, skulle det give os motivation.

”Den måde, vi spillede mod Wigan på, præstationen i dag var helt anderledes.

“Kun vinderne huskes, fodboldtrøjer liverpool men det er kun det tredje år nogensinde for Manchester City i Champions League. Jeg ser på dette, og jeg kan ikke se, hvorfor vi næste år skal frygte nogen.”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *