fodboldtrøje med navn en skade går godt, men Manchester United-venstrebacken

Luke Shaw insisterer på, at hans bedring efter fodboldtrøje med navn en skade går godt, men Manchester United-venstrebacken har ikke angivet en returdato.

Shaw, 22, haltede bare ni minutter ind i Uniteds Premier League uafgjort med Swansea den 30. april og måtte deltage i Europa League-finalen på krykker.

Timingen var særlig grusom, efter at Shaw imponerede i Uniteds kampe mod Everton, Sunderland og Celta Vigo, efter at han begyndte måneden med en svær irettesættelse fra Jose Mourinho over hans ambition og fokus.

MEN Sport afslørede i marts, at Mourinho planlagde at installere Shaw ronaldo trøje børn som sin vigtigste venstreback næste sæson, og MEN rapporterede også i sidste uge, at Shaws rehabilitering fortsatte godt, hvilket den engelske international bekræftede.

“Jeg har gjort rehabilitering hver dag, og det går virkelig godt sammen,” fortalte Shaw til klubbens websted. ”Jeg har ikke en tidsplan, men jeg har det godt, arbejder hårdt, og jo før, jo bedre. Forhåbentlig er det snart.

“Jeg har kørt på løbebåndet, lavet mine benvægte, sørget for, at min fod er stærk, en masse CV-arbejde for at holde mig i god form. Jeg har det virkelig godt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *