fodboldtrøje med eget navn Alt det er fair. Mexico

fodboldtrøje med eget navn Alt det er fair. Mexico har muligheder, Reyes leverede en anstændig visning på højre back under Confederations Cup, og Alvarez var kvalitet der, da han blev kaldt til Gold Cup. Men når spillere som Salcedoor Reyes eller endda Alvarez er blevet sat i den position, er deres begrænsninger kommet igennem.

De spillere, der profilerer sig som midterforsvar, kommer generelt ikke nok frem til at hjælpe angriberne, idet de bliver tilbage for at undgå at hænge højre midterforsvar ud til tørre. Det er det samme med Gallardo på den anden side. På trods af sit løfte er han en kantspiller, vant til at komme frem og forsøge at skabe chancer for sig selv eller for centerforwarden Nicolas Castillo hos Pumas. Han er ikke vant til at håndtere Cristian Gamboa på et overlappende løb eller Valentin Pimentels, der løber frem i det 85. minut. Det kan han måske gøre, men når eksemplet bliver Dani Alveson overlappet fodboldtrøje med eget navn børn eller Lionel Messi fra angrebet, kan han så virkelig forventes at holde op mod den kvalitet på topniveau?

Det er det grundlæggende problem med Mexicos nuværende tilstand af eksterne backs. Det er godt nok til at klare sig i CONCACAF, men som vist i Rusland ved Confederations Cup, er det ikke godt nok til det øverste niveau. Det er Mexicos problem i øjeblikket, og hvad El Tri skal arbejde på. Hvis de ikke kan lave det spring i niveau nu, bliver det pludselig et meget sværere forslag at gøre det i Rusland og komme til den uhåndgribelige femte kamp.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *