fodboldtøj Ikke engang comeback-kongerne var

fodboldtøj Ikke engang comeback-kongerne var i stand til at få Jose Mourinho ud af det rod, han befandt sig i på Wembley i lørdags, da Manchester United gik ned med 1-0 til Chelsea i FA Cup-finalen.

Dårlige starter af United denne sæson mod Crystal Palace, Manchester City, Tottenham og endda Chelsea viste sig kun at være platformen, hvorfra spektakulære comeback-sejre ville blive registreret.

Men Mourinho kunne ikke lokke en anden ud af sin side i lørdagens showpiece, da hans beslutning om at fokusere mere på at stoppe Chelsea end at slippe sine egne spillere løs fik United til at jagte skygger i størstedelen af første halvleg.

Artiklen fortsætter nedenfor
Redaktørens valg Messi kan sætte en langsom PSG-start bag sig med hovedrollen mod Real Madrid ‘De vil se, hvem vi er!’ – Cancelo, Dias, Bernardo og Ederson vender tilbage til Benfica-Sporting-rivaliseringen med Man City En fodboldtøj børn med navn ændring af position og chats med Rangnick – Hvordan Sancho fandt sin form hos Man Utd Jamie Bynoe-Gittens: Vil ex-Man City vidunderbarn blive ‘den nye Sancho i Dortmund?
Der var lidt sammenhæng i deres spil, og da de slap lænkerne noget efter pausen, havde de givet Chelsea alt det forspring, de havde brug for for at klare kampen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *