DAP efter stort nederlag: Vi var elendige på dødbolde

Bare 18 minutter skulle der gå, før FC Midtjylland viste sig enormt farlige på dødbolde. I første omgang fandt Jakob Poulsen sin holdkammerat, Rasmus Nissen, på et hjørnespark, før Zsolt Korcsmar udbyggede føringen til 2-0.

Det faldt naturligvis ikke i god jord hos AGF-spillerne. Særligt Daniel A. Pedersen var skuffet oven på nederlaget.

– Vi er ikke gode nok til at spille ud af deres pres. Altså når vi først gør det et par gange, så er der oceaner af plads. Vi sidder for langt fra (FCM-spillerne, red.) på kontraerne, så der derfor kommer en mand, der bliver retvendt. Så får de også en masse dødbolde. Og vi er jo elendige på dødbolde i dag, erkender midtbanespilleren.

Men AGF var stadig med i kampen trods FCM’s hurtige føring. I stedet for at slå til, gjorde gæsterne det dog unødvendigt svært for sig selv, når opdækningerne kiksede, og så er det svært at ændre på situationer, mener spilleren.

– Jeg ved ikke, om vi blev overmatchet. Det er jo klart, det bliver svært, når vi kommer bagud 2-0 efter så kort tid. Men jeg synes stadig, at når vi tør at spille, kan vi stadig spille ud af deres pres, og vi kan godt kreere nogle lige-ved-og-næsten chancer, og så er det enten den sidste aflevering eller dribling eller afslutning, der bare mangler. Vi har jo alligevel også nogle muligheder, men det er klart – når vi er så dårlige på dødbolde, så bliver det svært, fortæller Daniel A . Pedersen.

Efter nederlaget placerer det aarhusianske mandskab sig på en 11.plads i Superligaen. AGF har fem point ned til FC Helsingør på sidstepladsen efter mandagens kamp.

Find mere information om billige fodboldtrøjer, besøg venligst: www.footballsos.com.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *