cr7 tøj til børn Pep Guardiola advarede iagttagere

cr7 tøj til børn Pep Guardiola advarede iagttagere mod at udelukke Manchester City fra Premier League-titlen, på trods af at han så sit hold tabe flere point mod “fantastiske” Leeds United lørdag.

Weekendens sammenstød på Elland Road var meget ventet og samlede den tidligere Barcelona- og Bayern-træner og Marcelo Bielsa, manden han krediterer som en stor indflydelse på hans ledelsesstil.

Det var første gang, Guardiola og Bielsahad mødtes på banen, siden de var ansvarlige for henholdsvis Barcelona og Athletic Club for næsten et årti siden.

Artiklen fortsætter nedenfor
Redaktørens valg Messi kan sætte en langsom PSG-start bag sig med hovedrollen mod Real Madrid ‘De vil se, hvem vi er!’ – Cancelo, Dias, Bernardo og Ederson vender tilbage til Benfica-Sporting-rivaliseringen med Man City En ændring af position og chats med Rangnick – Hvordan Sancho fandt sin form hos Man Utd Jamie Bynoe-Gittens: Vil eks-Man City vidunderbarn blive ‘den nye Sancho i Dortmund?
Begivenheder på banen skuffede ikke, hvor Leeds og City spillede en fængslende 1-1 uafgjort, som pralede af i alt 35 forsøg på mål og et væld af scoringschancer i hver ende.

Raheem Sterling havde fyret gæsterne Billige Fodbold Babytøj foran under en fremragende start på sagerne for Peps mænd, men Leeds slog tilbage i anden halvleg med Rodrigos første mål for sin nye klub efter en fejl fra Ederson.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *