billige fodboldtrøjer Ole Gunnar Solskjær har

billige fodboldtrøjer Ole Gunnar Solskjær har udført et “fantastisk arbejde med at sortere spillere ud, der ikke hører til” i Manchester United, ifølge Peter Schmeichel.

Solskjær har overvåget et 16-kamps ubesejret løb i 2020, som har givet United mulighed for at genopstå som en stor styrke i Premier League.

De Røde Djævle har vundet deres sidste fire kampe i alle turneringer, inklusive en imponerende 5-2 hjemmesejr over Bournemouth sidste gang, og er nu inden for syne af Champions League-kvalifikation.

Artiklen fortsætter nedenfor
Redaktørens valg Messi kan sætte en langsom PSG-start bag sig med hovedrollen mod Real Madrid ‘De vil se, hvem vi er!’ – Cancelo, Dias, Bernardo og Ederson vender tilbage til Benfica-Sporting-rivaliseringen med Man City billige fodboldtrøjer med tryk En ændring af position og chats med Rangnick – Hvordan Sancho fandt sin form hos Man Utd Jamie Bynoe-Gittens: Vil eks-Man City vidunderbarn blive ‘den nye Sancho i Dortmund?
En sådan præstation virkede langt væk for United i julen, da Solskjærs mænd ikke var i stand til at samle en række meningsfulde resultater sammen i den første halvdel af sæsonen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *