arsenal babytøj Raymond Domenech forventer

arsenal babytøj Raymond Domenech forventer, at Zinedine Zidane forbliver i spidsen for Real Madrid i lang tid, da han mener, at klubben ville skille sig af med spillerne, før han besluttede at fyre træneren.

Den legendariske tidligere midtbanespiller Zidane har vundet syv titler, siden han overtog seniorholdet i januar 2016, hvilket gør dem til det første hold, der vinder Champions League-kroner i dets nuværende format.

Madrid 11/2 for at vinde UCL

Artiklen fortsætter nedenfor
Redaktørens valg Messi kan sætte en langsom PSG-start bag sig med hovedrollen mod Real Madrid ‘De vil se, hvem vi er!’ – Cancelo, Dias, Bernardo og Ederson vender tilbage til Benfica-Sporting-rivaliseringen med Man City En ændring af position og chats med Rangnick – Hvordan Sancho fandt sin form hos Man Utd Jamie Bynoe-Gittens: Vil ex-Man City vidunderbarn blive ‘den nye Sancho i Dortmund?
Denne kampagne er dog ikke startet godt for de spanske mestre, som i lørdags trak uafgjort 0-0 med lokalrivalerne Atletico Madrid for at falde 10 point efter Barcelona i La Liga, mens de i øjeblikket er nummer to efter Tottenham Hotspur i deres europæiske gruppe.

En sådan form plejer at føre til, at en Real Madrid-manager kommer under pres fra klubben, men Domenech mener, at det er spillerne, der bør frygte for deres fremtid i stedet.

“Se på Sir Alex Ferguson, han havde problemer,” sagde Domenech til Goal på Wyscout Forum på Stamford Bridge. “Han var måske en eller Fodboldtøj børn to kampe fra at blive fyret, han var på bunden af sin tid i Manchester United, men vi så, hvad han gjorde efter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *