Furia Roja betragtes som en af Billige Fodboldtrøjer ​​de bedste favoritter til at vinde

Regerende European Champions Spain begynder deres jagt på World Cup herlighed i Durban i Moses Mabhida Stadium hvor Schweiz er den første modstander. La Furia Roja betragtes som en af Billige Fodboldtrøjer ​​de bedste favoritter til at vinde turneringen, da hjertet af holdet, der vandt den europæiske titel for to år siden, stadig er intakt. Holdet er bygget rundt flere topspillere som Real Madrid målmand Iker Casillas, Barcelona forsvarerne Carles Puyol og Gerard Pique, Barca playmaker Xavi og den dødelige tandem Fernando Torres (Liverpool) og David Villa (Valencia, næste år Barcelona).

De vil stå over for en svækket modstander, da schweizeren vil være uden den skadede duo Alexander Frei og Valon Behrami. Skipper Frei bliver meget savnet, da han er landets Billige Arsenal trøje børn førende scorer med 40 internationale mål. Alligevel er Udinese midtbanespiller Gokhan Inler overbevist om, at de kan skade Spanien: “Vi ved, at de er favoritter – de spiller meget højt og skaber meget pres – men der er en første gang til alt, og jeg håber, at det kommer til at være det.”

Schweiz vil ikke kunne få tillid fra tidligere sammenstød med Spanien på verdensmesterskabet. Begge sider mødte hinanden på den globale scene to gange før, og Spanien vandt begge kampe. Fernando Hierro scorede et mål, da begge sider mødte hinanden for sidste gang for 16 år siden ved verdensmesterskabet i 1994. Den nuværende fodboldforbundschef i det spanske fodboldforbund tror, ​​at de har tro på at være tålmodige efter at have vundet Euro 2008, deres første store trofæ.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *